Főoldal Breakcrum Gorillasport - Bemutatótermünk: 1161 Bp, Rákosi út 28.
Hírlevél
 

Bemutatótermünk

Bemutatótermünk címe: 1161 Budapest, Rákosi út 28.

Telefon: 06-30/3333-522

Facebook: Gorillasport

Nyitvatartás: H-P - 9-17 óráig; Szo - 9-13 óráig

Vásárlóinkat bemutatótermünk körül fenntartott parkolóval várjuk!

Térképre váltás!

 

Minőségi, de árban megfizethető fitneszgépeket - szobakerékpárt, spinning kerékpárt (indoor cycle), ellipszistrénert, futópadot, többfunkciós kondigépet, evezőpadot, és még sok minden mást... - forgalmazunk. Különösen kedvező "bemutató darab" termékeink árfekvése!

Fő márkáink a Hammer Sport és a Finnlo (a Hammer Sport prémium fitnesz márkája) - melyek kizárólagos magyarországi importőrei is vagyunk. Emellett Magyarországon mi forgalmazzuk a DKN-technology, a Royalbeach Sport és a Focus Fitness sporttermékeit, fitneszgépeit is.

Folyton változó, megújuló kínálatunkban biztosan találsz az elképzelésednek megfelelő edzőeszközt. Ajánljuk, hogy vásárlás előtt látogass el bemutatótermünkbe és próbáld ki a kiszemelt gépet, gépeket. A döntésed így hosszútávúvá válhat, nem kell azzal szembesülnöd egy idő után, hogy "nem is ilyet akartál", esetleg "kinőtted" az edzőeszközöd. Szakképzett eladóink pedig nagy segítségre lesznek a szeretett fitneszgép kiválasztásában.

400 nm-es - az országban egyedülálló - bemutatótermünk, gépparkját rendszeresen változtatjuk, így rengeteg modellt megnézhetsz és kipróbálhatsz mielőtt döntenél.

! Fontos !
A webáruházunkban lévő termékek nem feltétlenül tükrözik raktárkészletünket!
Webáruházunk és bemutatótermünk raktárkészlete rendszeresen változik.
Így mielőtt döntenél, célszerűen telefonon vagy e-mailben egyeztess velünk!
Ha mégis olyan terméket választasz, ami pillanatnyilag nincs raktáron, e-mailben vagy telefonon mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk, hogy mikor esedékes az adott termék beérkezése.