Főoldal Breakcrum Szobakerékpár
 

Szobakerékpár

A szobakerékpárok továbbra is a legtöbbet keresett, klasszikus fitneszgépek közé tartoznak. Sokan kedvelik ezt a mozgásformát, mely orvosilag igazoltan is kíméli a láb izületeit. Ideális szív- és érrendszeri karbantartó, fejlesztő eszköz. Általános teljesítmény és állóképesség növelő. S nem utolsó sorban kiváló fogyáshoz, kívánt alakunk eléréséhez. Hölgyek, kismamák "legjobb barátja" a szobabicikli: a comb és a fenék vonalainak karbantartója, feszesítője. Nagy népszerűségük másik oka, hogy fiatalok és idősebbek is használhatják időjárástól, évszaktól függetlenül.
A Gorillasport.hu Kft. Hammer, Finnlo és DKN szobabicikliket forgalmaz, melyek már belépő szinten is gazdagon felszereltek. Az ergométeres szobakerékpárokkal pedig igen változatos, edzésformák érhetőek el: vásárlóink sok esetben kifejezetten kórházi ellátás után használják, rehabilitációs céllal.
Új szobakerékpárok mellett kifogástalan állapotú, összeszerelt, bemutatótermi szobabiciklik közül is választhatsz.

1-12-ig Össz.: 37

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lista  Rács 

Csökkenő irány beállítása
 1. Finnlo Chest Strap pulzusmérő mellkasi öv - Gorillasport.hu

  Finnlo Chest Strap pulzusmérő mellkasi öv

  A Finnlo Chest Strap pulzusmérő mellkasi öv az egyik legpontosabb módja aktuális pulzusunk meghatározására, edzés közben. Egyszerűen helyezzük fel mellkasunkra az övet és a pulzusszám azonnal megjelenik azokon a fitneszgép kijelzőkön, melyek képesek az öv által kibocsátott jel fogadására: A Finnlo Chest Strap pulzusmérő mellkasi öv 5 - 5,5 kHz-es frekvencián kommunikálva, párosítás, programozás, gombnyomás nélkül azonnal továbbítja a mért pulzus értéket, mely megjelenik a fitneszgép kijelzőjén. A mellkasi öv maximális kényelmet biztosít: nem kell edzésritmusunkat megszakítani kezünk pulzusmérő karra való helyezésével. Vagy épp, nem kell egy hosszú pulzusvezérelt (HRC) edzés teljes ideje alatt a pulzusmérő karon tartanunk kezünket, mely egy idő után kényelmetlenné válhat. Illetve, sok fitneszgépnél - beépített érzékelő híján - csak pulzusmérő mellkasi övvel lehetséges a pulzusmérés. A pulzusmérő öv univerzális méretű, széles határok közt állítható. Kényelmes viselet, nem irritálja bőrünket. További információk

  12 500 Ft
 2. Hammer Cardio T2 szobakerékpár - bemutató darab

  Hammer Cardio T2 szobakerékpár - bemutató darab

  A Hammer Cardio T2 bemutató darab szobakerékpár a Hammer Sport AG legkedvezőbb árú szobakerékpárja, mely ismét szép, letisztult formákkal jelentkezik. A Hammer Magnetic Brake System pedig gondoskodik a hangtalan működésről, a már megszokott csúcsminőségben. Ennél a típusnál az ellenállást 8 erősségi fokozatban mechanikusan, kézzel lehet állítani.

  További információk

  Listaár: 79 900 Ft

  Akciós ár: 54 900 Ft

 3. Hammer Cardio T1 szobakerékpár - bemutató darab

  Hammer Cardio T1 szobakerékpár - bemutató darab

  A Hammer Cardio T1 bemutató darab szobakerékpár a Hammer Sport AG egyik legkedvezőbb árú szobakerékpárja, mely ismét szép, letisztult formáival hódít és a Hammer Magnetic Brake Systemmel gondoskodik a hangtalan működésről - a már megszokott csúcsminőségben.

  További információk

  Listaár: 89 900 Ft

  Akciós ár: 59 900 Ft

 4. Finnlo Corum szobakerékpár - bemutató darab - Gorillasport.hu

  Finnlo Corum szobakerékpár - bemutató darab

  A német precizitás erőteljesen érződik A Finnlo Corum bemutató darab szobakerékpáron: masszív (120 kg-os teherbírás), robusztus, csendes, és mindemellett gyönyörű dizájnnal is bír. A jól bevált Finnlo mágnesfék rendszerrel van szerelve. Zselés ülése nagyon kényelmes, mindenki megtalálja a legkényelmesebb üléspozíciót: fel-le előre és hátra is lehet állítani. A kijelző edzésidőt, megtett távolságot, pillanatnyi sebességet, elégetett kalóriát, és pulzust tud egyszerre megjeleníteni, és jól láthatóvá tenni. A könnyebb szállítás és mozgatás miatt a szobakerékpár első lábai görgőkkel vannak ellátva. Ennél a szobakerékpárnál a Finnlo egyszerűsége ötvöződik a masszívitással és a dizájnnal.

  További információk

  Listaár: 94 900 Ft

  Akciós ár: 64 900 Ft

 5. Inspire CB1 Air légellenállású szobakerékpár - bemutató darab - Gorillasport.hu

  Inspire CB1 Air légellenállású szobakerékpár - bemutató darab

  Az Inspire CB1 Air légellenállású bemutató darab szobakerékpárt a mérnökök lelkes edzőterem tulajdonosok, személyi edzők, és gyógytornászok visszajelzései alapján alkották meg. Az Inspire CB1 Air jelenleg az egyik legjobb légellenállású szobakerékpár a piacon. Tartós, könnyen ellenáll még a CrossFit-esek- és a funkcionális edzést végzők intenzív használatának is. A hagyományos szobakerékpároktól eltérően az Inspire CB1 Air légellenállású szobakerékpárt edzőkarokkal is felszerelték, melyek a gépen található lábtartókkal kiegészítve kifejezetten karedzés végrehajtására is alkalmasak. Az ellenállást léglapátok adják, melyek fékereje nem állítható - sem kézileg, sem gépileg -, azonban a hajtás fordulatszámának növelésével egyre nagyobb ellenállást fejtenek ki izmainkra. A kettős hajtási lehetőség (karos, pedálos) összességében teljes testes edzést ad: a gépen lévő karok szinkronizálják karjaink és lábaink mozgását, annak érdekében, hogy tökéletesen természetes mozgást szimuláljon az edzés. Az Inspire CB1 Air légellenállású szobakerékpárral soha nem tapasztalt fitneszedzés élhető át!

  További információk

  Listaár: 209 000 Ft

  Akciós ár: 69 900 Ft

 6. Hammer Cardio T2 szobakerékpár

  Hammer Cardio T2 szobakerékpár

  A Hammer Cardio T2 szobakerékpár szép, letisztult formáival jelentkezik. A Hammer Magnetic Brake System pedig gondoskodik a hangtalan működésről a már megszokott csúcsminőségben. Ennél a típusnál az ellenállást 8 erősségi fokozatban mechanikusan lehet állítani. További információk

  Listaár: 79 900 Ft

  Akciós ár: 69 900 Ft

 7. Hammer Cardio T1 szobakerékpár

  Hammer Cardio T1 szobakerékpár

  A Hammer Cardio T1 szobakerékpár a Hammer Sport AG egyik legkedvezőbb árú szobakerékpárja, mely ismét szép, letisztult formáival hódít és a Hammer Magnetic Brake Systemmel gondoskodik a hangtalan működésről - a már megszokott csúcsminőségben. További információk

  Listaár: 89 900 Ft

  Akciós ár: 74 900 Ft

 8. Hammer Cardio Pro szobakerékpár, bemutató darab - Gorillasport.hu

  Hammer Cardio Pro szobakerékpár - bemutató darab

  Amennyiben otthona kényelmében szeretne hatékonyan fogyni és az alakját formálni egy kiváló minőségű szobakerékpárral, akkor válassza a Hammer Cardio Pro bemutató darab szobakerékpárt! Növelje a kitartását, fejlessze a teljesítményét, formálja alakját, feszesítse a bőrét, vagy fogyjon, minden időjárási körülménytől függetlenül! A Hammer Cardio Pro bemutató darab szobakerékpár egy tökéletes alsó-közép kategóriás ergométer - ideális kezdő kerékpár elszántabb kezdőknek. Csendes futás - a minőségi golyóscsapágyazásnak köszönhetően -, maximálisan széles tartományok közötti beállíthatóság, nagy lendítőkerék, és felhasználóbarát kijelző jellemzi, mely még pulzusöv jelének fogadására is képes. Az LCD kijelző 12 beépített edzésprogrammal és 4 pulzusvezérelt programmal is rendelkezik. A szobakerékpár a kényelem és a természetes kerékpárhajtás érzetének visszaadása miatt hagyományos méretű hajtókarokkal és tartós mélyhornyú, porvédős golyóscsapágyakkal van szerelve. A Hammer Cardio Pro szobakerékpár tulajdonképp a Hammer Cardio XT5 szobakerékpár mattfekete burkolattal ellátott változata.

  További információk

  Listaár: 145 000 Ft

  Akciós ár: 79 900 Ft

 9. Finnlo Corum Stressless szobakerékpár - bemutató darab - Gorillasport.hu

  Finnlo Corum Stressless szobakerékpár - bemutató darab

  A Finnlo Corum Stressless bemutató darab  szobakerékpár masszív (130 kg-os teherbírású), robusztus, csendes, és mindemellett gyönyörű dizájnnal is bír. A jól bevált Finnlo mágnesfék rendszerrel van szerelve. Zselés ülése nagyon kényelmes, mindenki megtalálja a legkényelmesebb üléspozíciót: fel-le előre és hátra is lehet állítani. A kijelző több edzésprogramot (12 db), pulzusvezérelt programot (4 db), testzsírmérést és fittségmérést is képes végrehajtani. A kijelző a szokásos edzésértékeket, edzésidőt, megtett távolságot, pillanatnyi sebességet, elégetett kalóriát, és pulzust egyszerre tudja megjeleníteni, és jól láthatóvá tenni. A könnyebb szállítás és mozgatás miatt a szobakerékpár első lábai görgőkkel vannak ellátva. Ennél a szobakerékpárnál a Finnlo egyszerűsége ötvöződik a masszivitással és a dizájnnal.

  További információk

  Listaár: 109 900 Ft

  Akciós ár: 79 900 Ft

 10. Hammer Cardio XT5 szobakerékpár - bemutató darab

  Hammer Cardio XT5 szobakerékpár - bemutató darab

  Ha a saját otthona kényelmében szeretne hatékonyan fogyni és az alakját formálni, akkor válassza a Hammer Cardio XT5 szobakerékpárt: növelje a kitartását, fejlessze a teljesítményét, formálja a testét! A Hammer Cardio XT5 bemutató darab szobakerékpár egy tökéletes alsó-közép kategóriás ergométer. Csendes futás - a minőségi golyóscsapágyazásnak köszönhetően -, maximálisan széles tartományok közötti beállíthatóság, nagy lendítőkerék, és felhasználóbarát kijelző jellemzi, mely még pulzusöv jelének fogadására is képes. A szobakerékpár a kényelem és a természetes kerékpárhajtás érzetének visszaadása miatt hagyományos méretű hajtókarokkal van szerelve!

  További információk

  Listaár: 145 000 Ft

  Akciós ár: 79 900 Ft

 11. Hammer Cardio XTR szobakerékpár - bemutató darab - Gorillasport.hu

  Hammer Cardio XTR szobakerékpár - bemutató darab

  A Hammer Cardio XTR bemutató darab szobakerékpár kijelzője összesen 18 edzésprogramot kínál 4 különböző felhasználónak. Ezek között több hegymeneti-, váltakozó terhelésű-, kardio-, akár személyre szabható pulzusprogramok (kijelzője pulzusmérő övvel kommunikál!), és természetesen egyénileg beállítható edzésprogram is szerepel. A terhelést nem csak fokozatokban, hanem wattban is megadhatjuk. A kijelzőről mindig egyszerre több adat is leolvasható: megtett távolság, edzésidő, elégetett kalória, pillanatnyi (és átlag) sebesség, a pedál csapásszáma, pulzus. A szobakerékpár hagyományos méretű hajtókarokkal van szerelve! Méreteiből, beállíthatóságából és széleskörű felhasználhatóságából adódóan az egész család kedvence lehet egy fárasztó irodai munkanap után: erősíti-, karbantartja az egész szív- és érrendszert; éles kontúrokkal látja el a láb és a fenék izmait.

  További információk

  Listaár: 149 900 Ft

  Akciós ár: 79 900 Ft

 12. Finnlo Corum szobakerékpár

  Finnlo Corum szobakerékpár

  A német precizitás erőteljesen érződik ezen a szobakerékpáron: masszív (120 kg-os teherbírás), robusztus, csendes, és mindemellett gyönyörű dizájnnal is bír. A jól bevált Finnlo mágnesfék rendszerrel van szerelve. Zselés ülése nagyon kényelmes, mindenki megtalálja a legkényelmesebb üléspozíciót: fel-le előre és hátra is lehet állítani. A kijelző edzésidőt, megtett távolságot, pillanatnyi sebességet, elégetett kalóriát, és pulzust tud egyszerre megjeleníteni, és jól láthatóvá tenni. A könnyebb szállítás és mozgatás miatt a szobakerékpár első lábai görgőkkel vannak ellátva. Ennél a szobakerékpárnál a Finnlo egyszerűsége ötvöződik a masszívitással és a dizájnnal. További információk

  94 900 Ft

1-12-ig Össz.: 37

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lista  Rács 

Csökkenő irány beállítása