Főoldal Breakcrum Szállítási és fizetési információk
Hírlevél
 

Szállítás és fizetés

 

 

! Fontos !

A webáruházunkban lévő termékek nem feltétlenül tükrözik raktárkészletünket!

Webáruházunk és bemutatótermünk raktárkészlete rendszeresen változik.

Így mielőtt döntenél, célszerűen telefonon vagy e-mailben egyeztess velünk!

Ha mégis olyan terméket választasz, ami pillanatnyilag nincs raktáron, e-mailben vagy telefonon mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk, hogy mikor esedékes az adott termék beérkezése.

 

Fizetési feltételek

Webáruházunkban előre átutalásos és utánvételes fizetési módok közül választhatsz.

Előre átutalás esetén kérjük, várd meg visszaigazoló levelünket, melyben közöljük, hogy a megrendelt termék(ek) készleten vannak-e. Ha megkaptad a visszaigazolásunk, a számla bruttó értékét a Sport & More Kft. 11715021-21452567 számú bankszámlájára utald át. Az átutalás közleményénél add meg rendelésed azonosítóját vagy a termék(ek) pontos nevét, amelyet a visszaigazoló e-mail-ben találsz. A megrendelt áruk számláját - természetesen a jótállási jeggyel és a használati útmutatóval együtt - átvételkor a csomagban találod majd.

Ha a megrendelést követően 8 napon belül nem érkezik meg számlánkra az utalás összege, megrendelésedet töröljük.

Utánvételes megrendelés esetén a megrendelés értékét a szállítási díjjal együtt a kézbesítőnek (a csomagot átadónak) fizeted. A megrendelt áruk számláját - természetesen a jótállási jeggyel és a használati útmutatóval együtt - itt is a csomagban találod.

 

Szállítási feltételek

Cégünk saját autóval, gyűjtőszállítással juttatja el hozzád a megrendelt csomagot!

A szállítási idő 1 - 6 munkanap.

Kérjük, rendelésed elküldésekor vedd figyelembe, hogy kiszállítást alapvetően munkanapokon teljesítünk! Budapesten és környékén lehetőség van szombati kiszállításra is, 10:00 és 12:00 óra között. Ez a szolgáltatásunk feláras! Az árakkal kapcsolatban kérd kollégáink segítségét: 06-30-3333-522!

Magyarország egész területére kiszállítunk - 30,000.- Ft feletti rendelés estén ingyenesen!

Figyelem! Az ingyenes kiszállítás minden esetben kapuig (NEM bejárati ajtóig) történik!

Egyedi árajánlat alapján külföldre - környező országokba! - is szállítunk: kérd árajánlatunkat!

Legkésőbb a kiszállítást megelőző napon telefonon (06-30-3333-522) vagy e-mailben egyeztetjük Veled a szállítás időpontját. Egyeztetés nélkül nem küldünk csomagot, terméket.

Budapesten és környékén 9:30 és 16:30 óra között szállítunk.
Nagyobb távolságoknál általában 10:00 és 16:00 óra között szállítunk ki.
Kiszállításoknál, lehetőségeink szerint, próbálunk a lehető legjobban igazodni szállítási időpontra vonatkozó kérésedhez.
Legfeljebb a kiszállítást megelőző napon telefonon (06-30-3333-522) vagy e-mailben egyeztetünk a szállításról. Ekkor nagyjából pontosítható az a 2-3 órás időtartam, amikor kollégánk az általad megadott szállítási címre fog érni.
Kiszállításkor, az érkezés előtt körülbelül 1 órával kollégánk telefonon megpróbál elérni, hogy jelezze és pontosítsa érkezését.
 
Szállító kollégánk egyedül érkezik, a fitneszgép autóról történő lepakolásánál esetlegesen szükség lehet a segítségedre. A kapuból történő beszállítást Neked kell megoldanod.
 
Lehetőség van, megállapodás szerint, plusz költség felszámításával egyedi szállítási igények kielégítésére is (kérd árajánlatunkat!):
épületbe-, emeletre-, galériára-, pincébe szállítás;
kettő vagy több embert igénylő szállítás;
szűk helyeken- (ajtókon, folyósókon, lépcsőkön), csigalépcsőn-, létrán való felvitel;
összeszerelt - bemutató darab - gépek esetében, helyhiány miatt a gép visszabontásával járó szállítás;
 -  fitneszgépek, konditermek költöztetése.
 

A "bemutató darab" fitneszgépek az esetek túlnyomó többségében összeszerelt, készre szerelt (kipróbált: hibátlanul működő) állpotban (némely esetben lefóliázva) kerülnek kiszállításra - természetesen a szükséges okmányokkal, kiegészítőkkel ellátva. Az "új" fitneszgépek alapvetően gyári csomagolásukban (dobozban) kerülnek kiszállításra - ami esetenként  a "bemutató darabok" elenyésző részére is igaz lehet.

 

Szállítás és költségek

Szállítás költség, átutalás esetén: 1.990 Ft
Szállítási költség, utánvétel esetén: 2.490 Ft
30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. 

Kérjük, megrendelés során azt a címet add meg, ahol szállító kollégánk napközben, 9:30 - 16:30 óra között megtalál!

Legkésőbb a kiszállítás előtti napon a szállítás telefonon - ha más lehetőség nincs, levélben - leegyeztetésre kerül. Nem egyeztetett kiszállítást nem végzünk.

Sikertelen kiszállítás esetén további szállítás csak szállítási díj ellenében lehetséges!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Csomagod után érdeklődni a következő telefonszámon tudsz:

Gorillasport (Sport & More Kft.) - 06-30-3333-522

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

A Gorillasport (Sport & More Kft.) fenntartja magának a jogot, hogy a honlap, illetve, a szolgáltatás bármely részét előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa vagy megszüntesse! Ez a rendelkezés nem érinti a webáruházban történő vásárlás során már létrejött szerződések alapján fennálló jogviszonyok tartalmát.

Elállás

Internetes és telefonos vásárlásnál, amennyiben meggondolod magad a vásárlást illetően, a törvényi előírásoknak megfelelően, megrendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül lehetőséged van a termék kicserélésére vagy a vásárlástól való elállásra (visszafizetjük a vételárat).

Amint eldöntötted, hogy nincs szükséged a megvásárolt termékre, kérjük, ne használd, óvd meg állagát, csomagolását, hogy minél jobb állapotban tudd azt visszajuttatni! Ugyanis, a termék tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felelősséggel tartozol az eladó felé és azt meg kell térítened részére!

Amennyiben a visszaküldött termék "nem rendeltetésszerű használat" miatt meghibásodott, károsodott, vagy az értéke indokolatlan használat, szállítási sérülés miatt csökkent, kártérítést követelhetünk! Ezért ügyelj arra, hogy a terméket „nem használt” és sértetlen állapotban küldd vissza! Lehetőleg mellékeld az eredeti számlát és a termék gyári csomagolását is.

Vásárlástól való elálláskor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@gorillasport.hu vagy a gorillaservice@gmail.com e-mail címen vagy telefonon (06-30-3333-522). Ekkor vásárlástól való elállási nyilatkozat mintát küldünk, melyet aláírásoddal hitelesítve és részünkre visszaküldve történik az elállás intézése. Miután leegyeztettük a részleteket visszaküldheted a terméket.

Az elállási jog gyakorlása miatt felmerülő költségek (a visszaküldés szállítási díja, esetleges értékcsökkenés) a vásárlót terhelik!

Az elállással érintett termék utánvéttel vagy postai küldeményként (portóval) nem küldhető vissza! Utánvétes átvétet nem áll módunkban teljesíteni!

A vásárlás értékét legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatérítjük. Mindaddig visszatarthatjuk a visszafizetendő összeget, amíg a vásárló a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

Kérjük, előzetes egyeztetés nélkül ne küldj vissza terméket, mert az így érkező csomagokat nem tudjuk kezelni!

 

További kérdéseid esetén szívesen állunk rendelkezésedre:

info@gorillasport.hu
Tel.: 06-30-3333-522