Főoldal Breakcrum Rólunk - Gorillasport.hu bemutatkozás
Hírlevél
 

Rólunk

 

2001 óta

foglalkozunk fitneszgépek, kondigépek forgalmazásával és javításával. Számunkra nagyon fontos, hogy Vevőinknek a lehető legjobb minőségű gépeket adjuk, ezért az elmúlt években kizárólagos magyarországi képviselőként főként a német Hammer-Finnlo márka termékeit kínáltuk.

2010-től a Hammer-Finnlo kizárólagos magyarországi képviselőjeként

más nyugat-európai gyártók termékeivel is bővítettük kínálatunkat - igazodva vevőink igényeihez, szem előtt tartva, hogy vásárlóink számára továbbra is a legjobb minőséget, technikát és designt párosítsuk a legkedvezőbb árral.

A Hammer Sport

egy több mint 100 éves német márka, mely valóban több mint 100 éve foglalkozik sportszergyártással.

 

Prémium márkáját, a Finnlo-t, 2005-ben vezette be.

 A cég neve és márkanevei közismertek, jól hangzanak a piacon. Termékei korszerűek, érték- és időtállóak.

A Hammer Sport AG tulajdonai még olyan neves márkák is, mint a Men's Healt - Power Tools (férfi fitnesz-életmód sporteszközök), a labdasportokból jól ismert MIKASA, a Hammer Boxing Systems (boxfelszerelések), a Finnlo MAXIMUM (általunk is forgalmazott profi, edzőtermi fitneszgépek), a FinnSpa (masszázsfotelek és szaunák), és a Hammer Hybrid (elektromos rásegítésű kerékpárok).

Az elmúlt, több mint 15 év szakmai tapasztalatára alapozva

Neked is pontos és biztos segítséget tudunk nyújtani a legideálisabb fitneszgép kiválasztásához. Teljes körű szolgáltatásunk részét képezi saját márkájú - Hammer, Finnlo, DKN, Royalbeach Sport, Focus Fitness, ProSport - futópadok, szobakerékpárok, spinning kerékpárok, elliptikus trénerek, evezőgépek, kondigépek, vibragépek, masszázsfotelek garanciális és jótállási időn túli szervizelése és karbantartásukkal kapcsolatos tanácsadás.

Igyekeztünk a lehető legszélesebb, kedvező árú termékkínálatot összeállítani, hogy Te is megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő fitneszgépet.
A direktértékesítésnek köszönhetően árainkat a listaár alatt tudjuk tartani.

400 nm-es - az országban egyedülálló - bemutatótermünk,

gépparkját rendszeresen változtatjuk, így rengeteg modellt megnézhetsz és kipróbálhatsz mielőtt döntenél - ez nagy segítség lehet az egyes modellek összehasonlításában. Így könnyen eldöntheted, hogy melyik modell lesz valóban Neked való, akár hosszútávon, akár rövid távon gondolkodsz.
Termékeink jelentős részét raktáron tartjuk
, ezért akár 24 órán belül házhoz tudjuk szállítani. Azokat a gépeket, amelyek jelenleg nincsenek raktáron 2-15 napon belül szállítjuk.

Látogass el bemutatótermünkbe, hisz akciónkban akár hetente más kondigépet, futópadot, ellipszistrénert vagy evezőpadot szerezhetsz meg szuper kedvezményes áron!

Vagy "kedveld" Facebook oldalunkat, hogy azonnal értesülhess híreinkről, újdonságainkról, legújabb gépbeérkezésinkről, akcióinkról, stb!