Főoldal Breakcrum Rendelés menete
Hírlevél
 

Rendelés menete

 

A Gorillasport.hu webáruházban vendégként és regisztrált felhasználóként is vásárolhatsz.

Regisztrált felhasználóként könnyebben és gyorsabban vásárolhatsz, nyomon követheted rendelésedet, elsőként értesülhetsz legújabb termékeinkről, fejlesztéseinkről, nyereményjátékainkról.

A regisztrációhoz töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A regisztráció díjmentes.

Nézelődés közben a megtetszett termékeket gyűjtsd a „Kívánságlistára”, majd vásárlás előtt a legjobban tetsző termékeket tedd át a „Kosárba”.

Ha nehezen tudsz dönteni, akkor az „Összehasonlítás” gombra kattintva pontosabb képet kaphatsz a termékek jellemzőiről.

! Fontos !
A webáruházunkban lévő termékek nem feltétlenül tükrözik raktárkészletünket!
Webáruházunk és bemutatótermünk raktárkészlete rendszeresen változik.
Így mielőtt döntenél, célszerűen telefonon vagy e-mailben egyeztess velünk!
Ha mégis olyan terméket választasz, ami pillanatnyilag nincs raktáron, e-mailben vagy telefonon mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk, hogy mikor esedékes az adott termék beérkezése.

Kiválasztott termékeket, illetve a „Kosár” tartalmát a „Kosaram” linkre kattintva bármikor ellenőrizheted. 

Amennyiben van, add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat. A kedvezmény összege a vásárlás végösszegéből automatikusan levonásra kerül.

A „Pénztár” gombra kattintva is változtathatsz a Kosár tartalmán, illetve a szükséges információk megadása után elküldheted rendelésedet.

Regisztrált felhasználóként adataidat elmentjük, így későbbi vásárlásaid során nem kell újra megadnod.

Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot, mely lehet előre utalás vagy utánvétel. A „Rendelésem ellenőrzése” gombra kattintva még egyszer átnézheted a kiválasztott termékek listáját, majd a „Megrendelem” gombra kattintva küldd el. Ha módosítani szeretnél, akkor csupán a „Vissza” gombra kattints.

Rendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk. A rendelés elküldése előtt mindenképpen tájékozódj a fizetési és szállítási, valamint garancia feltételekről. Az egyes árucikkeknél feltüntetett árak a fizetendő bruttó árak, amelyek az ÁFA-t igen, a szállítási költséget nem tartalmazzák.

A Gorillasport (Sport & More Kft.) fenntartja magának a jogot, hogy a honlap, illetve, a szolgáltatás bármely részét előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa vagy megszüntesse. Ez a rendelkezés nem érinti a webáruházban történő vásárlás során már létrejött szerződések alapján fennálló jogviszonyok tartalmát.