Főoldal Breakcrum Jogi nyilatkozat
Hírlevél
 

Jogi nyilatkozat

A www.gorillasport.hu weboldal tulajdonosa a Sport & More Kft.
Székhelye: 1163 Budapest, Veres Péter út 51
Cégjegyzék száma: 01-09-324375
Adószáma: 26328485-2-42
E-mail címe: info@gorillasport.hu
Elérhetősége: 06-30/3333-522

A Gorillasport (Sport & More Kft.) tulajdonát képező www.gorillasport.hu honlapot bárki böngészheti és használhatja, aki az alábbiakban felsorolt és részletezett kikötésekkel és feltételekkel, valamint a Magyar Köztársaság vonatkozó jogszabályait elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti. Az oldalon található tartalom, információ és ismeretanyag szakszerű vagy szakszerűtlen használatából, felhasználásából keletkező esetleges károkért, hátrányokért a weboldal tulajdonosa semminemű anyagi felelősséget nem vállal.

Abban az esetben, ha a Gorillasport.hu internetes áruházban valamely áru mellett nyilvánvalóan hibás ár jelenik meg, például, ha feltűnő értékaránytalanság áll fenn a termék webáruházban szereplő ára és a piacon szokásos ára között, vagy pedig, ha rendszerhiba folytán "0 Ft"-os vagy "1 Ft"-os ár jelenik meg az áru mellett, az Üzemeltető nem köteles a hibásan feltüntetett áron leszállítani az árut, de felkínálhatja a Vásárlónak az áru rendes áron történő kézbesítését.

A Gorillasport (Sport & More Kft.) a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalod, haladéktalanul értesíts bennünket hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.

A www.gorillasport.hu weboldalról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíthetsz, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra. A weboldal bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából tilos, továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában kizárólag a honlap tulajdonosának beleegyezésével történhet.

Az itt leírtakon kívül a Gorillasport (Sport & More Kft.) semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban. A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

A Gorillasport (Sport & More Kft.) fenntartja magának a jogot, hogy a honlap, illetve, a szolgáltatás bármely részét előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa vagy megszüntesse. Ez a rendelkezés nem érinti a webáruházban történő vásárlás során már létrejött szerződések alapján fennálló jogviszonyok tartalmát.