Főoldal Breakcrum Hammer California XP többfunkciós kondigép
 

Oszd meg barátaiddal is:

Hammer California XP többfunkciós kondigép

Listaár: 185 250 Ft

Akciós ár: 119 900 Ft

vagy

Rövid áttekintés

Biztosan állítjuk, ebben az árkategóriában nincs jobb jelenleg a piacon! A Hammer California XP többfunkciós tárcsasúlyos kondigépen az edzőgyakorlatok széles skálája elvégezhető, az egész testet átmozgatva. Új, - jónéhány előd típust követően - frissített, kiforrott modell, a kornak megfelelő technikai megoldásokkal és dizájnnal: szögletes csövekből, antracit színű, tartós porfújt felületekkel, új kialakításbeli megoldásokkal. Dupla áron mozgó vetélytársait meghazudtoló képességekkel, kihasználhatósággal: 60 kg tartozék súlykészlettel, mely akár 120 kg-os ellenállást is adhat, az egyedi duplázó csigának köszönhetően; a különböző gyakorlatok közötti gyors átállási lehetőséggel; bicepszpaddal; hasazócsigával - mely képességek valóban hatékonnyá és verhetetlenné teszik ezt a kondigépet ebben az árkategóriában. Kezelhető, kompakt méreteivel a legkisebb fiúszobában is könnyedén elhelyezhető. A Hammer California XP többfunkciós kondigép erős, kétszersodrott acélsodrony drótköteleinek és strapabíró, (ipari)csapágyazott csigáinak köszönhetően szinte elnyűhetetlen társ lesz otthonunkban. >A termék kizárólag otthoni használatra alkalmas!<
Hammer California XP többfunkciós kondigép - Gorillasport.hu

Képek

  • Hammer California XP többfunkciós kondigép - Gorillasport.hu
  • Hammer California XP többfunkciós kondigép - Gorillasport.hu
  • Hammer California XP többfunkciós kondigép - Gorillasport.hu
  • Hammer California XP többfunkciós kondigép - Gorillasport.hu
  • Hammer California XP többfunkciós kondigép - Gorillasport.hu

Részletek

A Hammer California XP multifunkciós otthoni kondigép úgy lett kialakítva, hogy minden főbb izomcsoportunkat átmozgassa - tökéletesen illeszkedjen szinte minden edzéstervhez. Emiatt látták el a tervezők kétfunkciós hasazó csigával is, mely tricepszezésre is alkalmas - e megoldást amúgy általában csak a drágább kondigépek tudhatják magukénak. A kondigép kiválóan alkalmas a teljes test izomzatának növeléséhez, kidolgozottabbá-, arányosabbá tételéhez, melyet a kondigéppel végezhető változtatos gyakorlatok biztosítanak: tárogatás (pillangó), melltől tolás (fekvenyomás), hátazás, 45 fokos lehúzás, bicepszezés (ülve, állva), tricepszezés (ülve, állva), evezés, lábnyújtás, lábhajlítás, stb...

A Hammer California XP többfunkciós kondigéphez 60 kilogrammnyi (4 x 10 kg, 2 x 5 kg, 4 x 2,5 kg) tárcsasúly készlet jár, melynek ereje a gép tetején lévő - egyedülálló - szorzócsigának, áttételnek köszönhetően duplázódik (1:2 áttételi arány). Azaz, 60 kilogramm súllyal akár dupla (120 kg) ellenállás is kihozható a kondigépből - mely, valljuk be őszintén, egyedülálló a piacon. Tehát, ez a mennyiségű ellenállás, otthoni körülmények között, mindenkor bőségesen elegendő lesz - nem fenyeget a kondigép "kinövésének" veszélye.

A tárcsasúlyok, szabvány lukméretüknek köszönhetően, bármilyen egyéb hagyományos rúddal használhatóak - tehát, praktikusan többcélúak. A tárcsasúlyok padlóvédő-, és zajcsökkentő hatású, műanyag héjú cement súlyok, melyek cseréjük, pakolásuk közben sem fognak csörömpölni, karcolni. A krómozott súlyoszlop tovább csökkenti az esetlegesen fellépő zajokat - edzéseink hangja így nem fogja zavarni szomszédainkat.

A Hammer California XP multifunkciós kondigép váza kifejezetten karcálló, porfújt, antracit színű festéssel van ellátva, hogy az évek alatt se kopjon szépsége. Vagány kiállásának és kompakt méreteinek köszönhetően, bátran lehet fiúszoba vagy akár egy felnőtt mini-edzőszoba éke is.

A Hammer California XP többfunkciós otthoni kondigép háttámlája, ülőlapja és bicepszpadja kényelmes, 5 cm vastag szivacsozással ellátott. A huzat pedig tartós műbőr kárpit, mely kiválóan bírja az évek alatt jelentkező igénybevételt - fokozottan izzadság- és kopásálló. A háttámla az alsó, fenék részen is kényelmes alátámasztást nyújt, tökéletes ergonómiát és biztonságos munkavégzést garantálva. A bicepszpad 60 x 40 cm méretű és 6 fokozatban állíthatjuk a magasságát, hogy tökéletesen magunkra szabhassuk.

Mindent összevéve, bátran mondhatjuk, a gép ár/érték aránya kimagasló! Kezdő-, középhaladó szinten, "otthoni harcosoknak", kihagyhatatlan ajánlat! Nem lehet megbánni.

Termékhez kapcsolódó videó

Részletes információk

Név és típusszám Hammer California XP többfunkciós kondigép - 9067
Elvégezhető gyakorlatok fekvenyomás, tárogatás, lehúzás, lábnyújtás, bicepszezés, tricepszezés, haserősítés, evezés, stb.
Súlykészlet 60 kg cement súlytárcsa (4 x 10 kg, 2 x 5 kg, 4 x 2,5 kg)
Tartozékok széles és keskeny húzó, tricepsz-kötél, súlykészlet (4 x 10 kg, 2 x 5 kg, 4 x 2,5 kg)
Súlykészlet opcionális bővíthetősége nem
Max. felhasználó súly 120 kg
Terhelhetőség 60 kg >A termék kizárólag otthoni használatra alkalmas!<
Személyreszabhatóság 6 fokozatban állítható, kivehető bicepszpad; szorzócsiga: dupláz (2:1 áttétel)
Méretei szerelve 189 x 111 x 201 cm
Önsúly 110 kg

Hasonló termékek:

Hammer Ferrum TX2 többfunkciós kondigép

Hammer Ferrum TX2 többfunkciós kondigép

Listaár: 248 000 Ft

Akciós ár: 184 900 Ft

Finnlo Multi Lat Tower többfunkciós kondigép

Finnlo Multi Lat Tower többfunkciós kondigép

Listaár: 155 000 Ft

Akciós ár: 119 900 Ft

Hammer Ferrum TX1 többfunkciós kondigép

Hammer Ferrum TX1 többfunkciós kondigép

Listaár: 217 000 Ft

Akciós ár: 149 900 Ft

Finnlo Autark 600 többfunkciós kondigép

Finnlo Autark 600 többfunkciós kondigép

Listaár: 248 000 Ft

Akciós ár: 219 900 Ft

Termékcímkék hozzáadása

Használj szünetet a címkék elválasztásához, aposztróf jelet (') pedig a kifejezésekhez.