Főoldal Breakcrum Finnlo Exum XTR szobakerékpár
 

Oszd meg barátaiddal is:

Finnlo Exum XTR szobakerékpár

Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a termékről

209 900 Ft
vagy

Rövid áttekintés

A Finnlo Exum XTR szobakerékpár mutatja, hogy egy tökéletes eszköz is tovább javítható. Az alap a "Stiftung Warentest" győztes Finnlo Exum szobakerékpár. A prémium kategóriájú Finnlo Exum XTR szobakerékpár, az alapot tovább javítva, a legmodernebb és legkönnyebben kezelhető kijelző technológiával egészült ki, ideértve az edzőtermi fitneszgépekre jellemző gyorsgombokat, amelyekkel rendkívül gyors sikert arathatunk: egy speciális gomb minden edzéscélért! A tiszta motiváció a személyes célok eléréséből és a teljesítmény növeléséből származik. Ehhez nyújt hatásos segítséget a Finnlo Exum XTR ergométeres szobakerékpár gyönyörű, élénk kijelzője, mely változatos edzésdiagramokkal kínál felhasználónként (4 személy) 6 beépített programot, 1 watt programot, 3 pulzusvezérelt programot, és felhasználónként 1 tetszőlegesen írható programot. Elérhető továbbá, a felhasználók (4 személy) legutóbbi 30 napban végzett edzéseit tároló edzésnapló, mely kiváló áttekintést nyújt eddigi edzéseinkről és lehetővé teszi az összehasonlítást. A kiváló minőségű formaterv, a jól kigondolt edzésergonómia, a gyönyörű megjelenés, és a legmodernebb kijelző technológia együttese könnyebbé teszik edzéscéljaink elérését. Az edzések biztonságosak és akár terápiás célúak is lehetnek a pulzusvezérelt programoknak, a beállítható felső pulzusértékkel is elnidítható különféle edzésprogramoknak köszönhetően. Összességében elmondható, a mérnökök egy maximálisan kiforrot és minden kívánalomnak megfelelő csúcskategóriájú szobakerékpárt hoztak létre. Lehet, egy újabb tesztgyőztest?... >A termék kizárólag otthoni használatra alkalmas!<
Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu

Képek

 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu
 • Finnlo Exum XTR szobakerékpár - Gorillasport.hu

Részletek

A bevált (tesztgyőztes) és méltán népszerű Finnlo Exum váz és burkolat stabilitást, robusztusságot, de mindezek mellett sportos megjelenést és praktikumot (könnyű beállíthatóságot, alacsony átlépési magasságot) is biztosít. A szobakerékpár időtlen formája minden környezethet és életkörülményhez tökéletesen illeszkedik.

A szobakerékpár edzésergonómiája kimagasló: a testi adottságokból adódóan nem csak, hogy széles felhasználói körnek biztosít kényelmes edzést, de mindezt oly módon, hogy nem fáradunk el olyan hamar, mint más szobakerékpárokon. Magyarán, segítségével sokkal hosszabb állóképességi edzések végezhetőek.

A szobakerékpár - ahogy az már egy ilyen katgóriájú fitneszeszköztől elvárható - minden forgáspontján mélyhornyú porvédős golyóscsapágyakkal (ipari csapágyakkal) van ellátva, melyek teljesen gondozásmentesek, így a szobakerékpár - a rendszeres tisztításon kívül - semmilyen karbantartást nem igényel. A szobakerékpár hajtókarjai szabvány - a hagyományos kerékpárokéval megegyező - méretű. A kényelmes, csúszásmentes taposópedálok állítható hevederrel ellátottak, hogy még biztosabban rögzíthessük lábunkat. Megakadályozva ezzel az esetleges baleseteket, sportos hajtás esetén nagyobb erőkifejtést lehetővé téve.

A Finnlo Exum XTR szobakerékpár belseje továbbra is ugyanolyan kiváló, mint egyszerűbb társáé: 8 kg-os lendítőkerék tömegével (12 kg-os teljes rendszertömegével) kiemelkedik az átlagos szobakerékpárok közül, mely mindezek mellet hihetetlenül csendes és nagyon egyenletes mozgást biztosít. A hihetetlenül precízen állítható, csendes, nagy erejű és mindezek által sikeres Finnlo indukciós fékrendszerrel gyorsan válthatunk ellenállást 20 - 400 watt között. A Finnlo Exum XTR szobakerékpár ezért az ergométertechnológia élvonalába tartozik.

A Finnlo Exum XTR ergométeres szobakerékpár nagyon kényelmes zselés nyerge rugós gyorsállítókkal ellátott, minden irányban pár mozdulattal állítható: magasságban, tengelyirányban (előre-hátra), és a dőlésszöge is állítható.

A szobabicikli kormánya - a gyorsrögzítőt kézzel fellazítva - akár nagyon finoman adagolva, előre-hátra dönthető, hogy minden felhasználó megtalálja a neki tetsző testhelyzetet - tekerjen akár sportosan vagy komfortosan.

A Finnlo Exum XTR szobakerékpár kijelzője, a megszokott, átlagos fitneszgép kijelzőkhöz képest a nevesített gombok előnyét nyújtja: egy dedikált gomb minden edzéscélért. Minden felhasználó megtalálja a neki tetsző, kellően változatos edzésprogramot nyújtó edzésformát, edzéscéljai eléréséhez. A kijelző edzséprogram-gyorsválasztó gombjai a következők:

Manual - A "kézi" gomb egyéni, teljesen szabadon választott beállításokat tesz lehetővé. Kezdőknek ajánlott, a megerőltetés megelőzésére.
Hill - A "domb" gomb egy hegyes-völgyes terep nehézségeit modellezi, váltakozó ellenállással.
Fatburn - A "fogyasztó (zsírégetés)" gomb ideális, váltakozó intenzitású súlycsökkentő programot tartalmaz.
Cardio - A "kardio" gomb a keringési rendszer karbantartója.
Strenght - Az "erő" gomb az állóképességi erőnlét fejlesztésére kiváló.
Interval - Az "intervallum" gomb váltakozó erejű edzést ad, mely kiválóan fejleszti az erőnlétet, az állóképességet, és mindemellett kiváló eredménnyel alkalmazható fogyáshoz is.

A Finnlo Exum XTR szobakerékpár egyértelmű, magától értetődő kijelzője, a gyorsválasztó gombokkal és a nagyméretű LCD megjelenítőn egyszerre látható - akár grafikus - értékekkel, feleslegessé teszi a kézikönyv böngészését. Minden kezelési művelet intuitíven elsajátítható: találjuk ki a célunkat, nyomjuk meg a hozzá való gombot és máris indulhat az edzés!

A Finnlo Exum XTR szobakerékpár ergométeres kijelzője mind a hagyományos, fokozat (szint) alapú, mind a teljesítmény (watt) alapú ellenállásállítást lehetővé teszi. Így a szobakerékpár ideális mind sportolók, mind rehabilitációjukat végző felhasználók részére. A két módozat közötti átállás pedig csak egy gobnyomás kérdése.

A Finnlo Exum XTR szobakerékpár nagyfelbontású LCD kijelzője fekete alapon kék háttérvilágítással mutatja az edzés egyszerre összes értékét. Ez a megjelenítési forma rendkívül élénk, szinte vibráló, minden betekintési szögben jól látható, még változó fényviszonyok között is. Emiatt különösen ajánlott szemüvegesek, gyengénlátók részére. Az edzés folyamán mérhető összes érték (megtett távolság, edzésidő, elégetett kalória, pillanatnyi pulzus, watt, sebesség, percenkénti lépések száma, stadionkörök száma) egyidőben, jól látható, nagy formátumban jelenik meg. Sőt, a 400 m-es stadionkört is sikerült a tervezőknek a kijelzőn elhelyezni. Ez további motivációt jelenthet minden felhasználó számára - bármilyen nehéz is legyen az adott edzés.

A kijelzőn lévő okoseszköz (táblagép, mobiltelefon) tartó közelében (a kijelző oldalán) USB töltőcsatlakozót (1,5 Ah teljesítményű) helyeztek el. Ezzel edzés közben is bármeddig élvezhetjük okoseszközünk nyújtotta szórakozási lehetőségeket - további motivációt ad hosszútávú edzéscéljaink végrehajtásához. A tartó tökéletesen alkalmas továbbá újság és könyv olavasására is.

A kijelző felülete és gombja izzadságvédett kialakításúak, így bátran edzhetünk a szobakerékpárral.

A szobabicikli, gyári tartozékként, fülcsipeszes pulzusmérővel van ellátva, mely a kijelző jobb oldalához csatlakoztatható. A pontosabb pulzusmérés érdekében ajánlott pulzusmérő mellkasi öv használata, melynek rádiófrekvenciás adását a fejlett kijelző képes - a beépített vevőegységgel - venni.

A Finnlo Exum XTR ergométeres szobakerékpárhoz a Finnlo Chest Strap pulzusmérő mellkasi övet ajánljuk:

A Finnlo Chest Strap pulzusmérő mellkasi öv az egyik legpontosabb módja aktuális pulzusunk meghatározására, edzés közben. Egyszerűen helyezzük fel mellkasunkra az övet és a pulzusszám azonnal megjelenik azokon a fitneszgép kijelzőkön, melyek képesek az öv által kibocsátott jel fogadására: A Finnlo Chest Strap pulzusmérő mellkasi öv 5 - 5,5 kHz-es frekvencián kommunikálva, párosítás, programozás, gombnyomás nélkül azonnal továbbítja a mért pulzus értéket, mely megjelenik a fitneszgép kijelzőjén. A mellkasi öv maximális kényelmet biztosít: nem kell edzésritmusunkat megszakítani kezünk pulzusmérő karra való helyezésével. Vagy épp, nem kell egy hosszú pulzusvezérelt (HRC) edzés teljes ideje alatt a pulzusmérő karon tartanunk kezünket, mely egy idő után kényelmetlenné válhat. Illetve, sok fitneszgépnél - beépített érzékelő híján - csak pulzusmérő mellkasi övvel lehetséges a pulzusmérés. A pulzusmérő öv univerzális méretű, széles határok közt állítható. Kényelmes viselet, nem irritálja bőrünket.

A szobakerékpár használhatóságát tovább növelik a beépített szállító kerekek, melyek a lakáson belüli könnyű mozgathatóságért lehetnek felelősek és a fokozatmentesen állítható stabilizátor lábak, melyek a padló egyenetlenségeit hivatottak kiküszöbölni.

Részletes információk

Név és típusszám Finnlo Exum XTR szobakerékpár - 3158
Fékrendszer típusa elektromágneses
Lendítőkerék mérete 8 kg (12 kg rendszertömeg)
Meghajtás ékszíj
Meghajtás áttétel 1:8
Összes program 11 felhasználónként
Programok részletezve 1 manuális program, 5 beépített program (Hill, Fatburn, Cardio, Strength, Interval), 1 watt program, 3 pulzusvezérelt program (HR1, HR2, HR Ind), 1 tetszőlegesen írható program (Individual)
Manuális programok 1
Személyreszabható programok 1 felhasználónként
Pulzusvezérelt program 3
Edzésprogram 5; 41 fokozatban állítható ellenállás, 20-400 watt között (5 wattos fokozatokban állítható)
Pulzusmérés fülcsipeszes; opcionális pulzusmérő övvel is kompatibilis (nem tartozék!); (felső pulzusérték megadható)
Max. felhasználó súly 150 kg >A termék kizárólag otthoni használatra alkalmas!<
Méretei szerelve 102 x 55 x 125 cm
Önsúly 39 kg

Termékcímkék hozzáadása

Használj szünetet a címkék elválasztásához, aposztróf jelet (') pedig a kifejezésekhez.