Főoldal Breakcrum Bemutató darab
Hírlevél
 

Bemutató darab fitneszgép

A bemutató darab sporteszköz a Hammer Sport AG valamelyik bemutatótermében-, boltjában-, vagy vásárán (kiállításán, expóján) került kiállításra, vagy kísérleti példány (prototípus) volt - így ezeknek megfelelően minimálisan használatban is lehetett, vélelmezhetően nem új termék – egyes esetekben azonban bontatlan csomagolásban lévő raktári visszaáru. A fitneszgépekben sem km óra, sem üzemóra nincs, ezért pontosan nem határozható meg egy gép előzetes futási-, használati ideje.

Ezekből adódóan a bemutató darab sporteszközök keletkezése esetleges. Néha több darabbal is rendelkezünk egy-egy típusból, néha akár hónapok is eltelhetnek egy újabb bemutató darab érkezéséig: esetükben fokozottan igaz, hogy raktárkészletünk rendszeresen változik. Mielőtt döntenél telefonon vagy e-mailben egyeztess velünk!
Mivel a termék a Hammer Sport AG központi raktárából érkezik, ezért jellegéből adódóan többet szállított, semmint használt sporteszközről van szó. Ami jellemzően összeszerelve, vagy legfeljebb főegységekre bontva – esetleg dobozban – érkezik raktárunkba.
 
A bemutató darab sportgépet eladás előtt minden esetben szervizünk átnézi, kipróbálja, ha esetleg szükséges, gyári alkatrészekből javítja, hogy hibátlanul működjön, feladatát tökéletesen ellássa.
Az esetleges – kismértékű – használat, és a szállítás(ok) folyamán a bemutató darab sporteszközön felületi - nem szerkezeti - sérülések, karcok, hajszálrepedések, színeltérés, horzsolások keletkezhetnek, lehetnek. Ezen esztétikai hibák adott esetben a bemutató darabok velejárói lehetnek, melyek a használhatóságot és az érdemi működést semmilyen módon nem befolyásolják.

A bemutató darab sportgépek bemutató termünkben megtekinthetőek, adott esetben kipróbálhatóak.
Mindezekből adódóan, bemutató darab sporteszköznél külalaki-, esztétikai jellegű kifogásra hivatkozva nem tudunk jótállást érvényesíteni!
 
Bemutató darab futópadot, ellipszistrénert, szobakerékpárt, spinning kerékpárt általában összeszerelve, használat készen adunk át, szállítunk ki - nem saját kiszállításnál lefóliázzuk a gépeket.
Bemutató kondigépeknél, edzőpadoknál a kiszállítás az esetleges súlykészletet kiszerelve (külön mellékelve), legfeljebb fődarabokra bontva vagy gyári dobozában történik. Így ilyen sporteszköznél esetlegesen szükség lehet az összeszerelésre, mely a mellékelt használati útmutató segítségével könnyen megoldható.
Általában elmondható a bemutató darabokról, hogy újszerűek, viszont az áruk jelentősen kedvezőbb - "jó fogásnak" bizonyulnak.

! Fontos !
A webáruházunkban lévő termékek nem feltétlenül tükrözik raktárkészletünket!
Webáruházunk és bemutatótermünk raktárkészlete rendszeresen változik.
Így mielőtt döntenél, célszerűen telefonon vagy e-mailben egyeztess velünk!
Ha mégis olyan terméket választasz, ami pillanatnyilag nincs raktáron, e-mailben vagy telefonon mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk, hogy mikor esedékes az adott termék beérkezése.